Velkommen til Sri Sri Ayurveda!

Våre spesialister

Rakesh Zope

Rakesh Zope har en høyere gradseksamen i Dravyaguna - ayurvedisk herbologi, og en bachelorgrad i ayurvedisk medisin og kirurgi, begge fra Rajiv Gandhi University of Health Sciences i Bangalore, India. Han har kompetanse i tradisjonelle, ayurvediske teknikker som pulsdiagnose - Nadi Pariksha - og Sri Sri Marma. For å spre kunnskap om ayurveda, og organisere samlinger for Nadi Pariksha, pulsdiagnose, har han foretatt omfattende reiser til ulike deler av India. 

Han har vært tilknyttet Art of Living et tiår som yoga-instruktør. Dr. Rakesh var ayurvedisk konsulent og forsker i Sri Dharmasthala Manjunatheshwara College of Ayurveda, Karnataka - en ayurvedisk forskningsenhet som er anerkjent av Det sentrale råd for indisk medisin, som er en del av helsedepartementet i Indias regjering.

Han har også publisert forskningsartikler om yoga og ayurveda i internasjonale forskningstidsskrift. Han har holdt flere kurs om yoga, ayurvedisk livsstil, ayurvedisk skjønnhetsråd for hår- og hudpleie, og annet.  

 

 

Lita Dash

I mange år var Lita Dash leder av Sri Sri Ayurveda Pancha Karma Center i Bangalore. Siden Lita er den sjette generasjonen av ayurvediske leger i sin familie, var livet hennes forbundet med ayurveda fra svært ung alder. Hun studerte ved Orissa University, hvor hun ble uteksaminert med en bachelorgrad i ayurvedisk medisin og kirurgi (B.A.M.S.). Deretter spesialiserte hun seg på Pancha Karma (ayurvedisk rensing), ernæring og Marma Prana (behandling av energipunkter på kroppen). I Europa finner alle Sri Sri Ayurveda Pancha Karma-behandlinger og Marma-opplæringer seg under hennes tilsyn. Med mer enn ti års erfaring, er hun ikke bare ekspert på disse feltene, men også i Nadi Pariksha (pulsdiagnose).

 

             

 

ayurvedisch consult
 

 

 

 

Kiran Valsan

Kiran Valsan fikk sin Bachelor of Ayurvedic Medicine and Surgery (B.A.M.S.) ved Sri Sri College of Ayurvedic Science i Bangalore og spesialiserte seg på Nadi Pariksha (pulsdiagnose). I fem år var han leder av Sri Sri Ayurveda-senteret i Kerala. En konsultasjon med ham var så etterspurt at han til tider konsulterte 60 mennesker om dagen. Etter forespørsel fra Sri Sri Ayurveda i Nederland, kom Kiran Valsan til Europa, og han arbeider nå i Nederland, Frankrike, Belgia og Spania. Ofte holder han også presentasjoner der han forklarer de grunnleggende, ayurvedsike prinsippene på en klar og lettfattelig måte.