Velkommen til Sri Sri Ayurveda!

Sri Sri Ayurveda

 

Sri Sri Ayurveda, grunnlagt i 1981 av Sri Sri Ravi Shankar (grunnleggeren av Art of Living of Foundation), praktiserer ayurveda i 35 land etter de mest autentiske prinsippene.

Alle våre spesialister har en bachelorgrad i ayurvedisk medisin og kirurgi (B.A.M.S) og en grad i Sri Sri Ayurveda Nadi Pariksha (en spesiell 6 måneders trening i pulsdiagnose).

Spesialistene, samt alle andre ansatte i Sri Sri Ayurveda, er tilknyttet Art of Living, og garanterer for at de autentiske og tradisjonelle prinsippene i ayurveda oppfylles. De følger en streng, vegetariansk diett og mediterer hver dag.

Sri Sri Ayurveda Panchakarma

 

Fra å utdanne spesialistene og lage kosttilskuddene, til å utføre legekunsten og autentiske ayurvediske behandlinger -  Sri Sri Ayurveda har alt.

 

Fra produksjonen av kosttilskuddene til å kunne gi en nøyaktig pulsdiagnose og påfølgende behandlinger, har Sri Sri Ayurveda det totale spekteret som gjør tilbudet unikt. Ved Sri Sri College of Ayurvedic Science and Research Hospital utdannes spesialister, behandlinger utføres og høyt kvalifiserte ayurvediske leger forsker. Kosttilskudd og andre produkter lages på fabrikken i Hyderabad, hvor de kombinerer den tradisjonelle forberedelsen med avansert teknologi. Gjennom høypotente, biologiske ingredienser og regelmessig testing etter strenge, europeiske standarder, er utmerket kvalitetsgaranti for alle produktene gitt. Via et verdensomspennende distribusjonsnettverk, er disse produktene tilgjengelige for alle.

 sri sri ayurveda value chain

Sri Sri Ayurveda: holistisk og helhetlig

  • Haar eigen Sri Sri College of Ayurvedic Science and Research (erkend door de Indiase regering)
  • Har sin egen B.A.M.S. (Bachelor i ayurvedisk medisin og kirurgi) opplæringsavdeling.
  • Har sin egen fabrikk for kosttilskudd i Hyderabad som oppfyller de høye kravene til det europeiske markedet.
  • Har sitt eget ayurvediske sykehus i Bangalore (godkjent av den indiske regjeringen), som tilbyr den særegne kombinasjonen av moderne vestlige fasiliteter med tradisjonell, ayurvedisk medisin.
  • Driver holistiske helsesentre i Bad Antogast (Tyskland), Tuapse (Russland), Taraska (Polen), Quebec (Canada) og Washington (USA).

 
www.sscasrh.org
www.sscasrh.org/sri-sri-ayurveda-college/

 
  

Produktene fra Sri Sri Ayurveda oppfyller HACCP-kravene i henhold til ISO 22000-standarden.

 

Shankara Europe er medlem av: